Humankultur

Välkommen in i rofylld meditationsgemenskap.

meditation i Uddevalla

Vår tid ställer ofta krav på oss på ett sätt som kropp och själ inte alltid har förmåga att bemöta på ett hållbart sätt. Vi blir slitna och förr eller senare behöver vi hitta bättre sätt att hantera livet.

I alla kulturer har människor använt sig av olika metoder för att nå avslappning och återhämtning. Nu har vi tillgång till att nå kunskap om meditationsmetoder från hela världen.

Vetenskaplig forskning har visat att meditation ger effektiv återhämtning.

Meditatin ger en aktiv process i hjärnan som samlar energi och stärker rogivande centra i nervsystemet.

När meditation tränas regelbundet blir kroppen bättre rustad att tåla olika sorters påfrestningar. Vi får ökad förmåga att förverkliga det liv vi önskar oss.

Guidad meditation i Uddevalla i en liten gemenskap.

Mitt namn är Lena Sandell. Välkommen att boka meditation själv eller ihop med 1-2 personer till, i min lilla lokal vid Rotviksbro i Uddevallas utkant. Guidad meditation i 90 min kostar 600kr, ni delar på kostnaden om ni är 2-3 personer. I gruppen kan vi välja fokusera på olika teman.

- Hjärtats kraft

- Ge sig själv möjligheter

- Kroppsavslappning

- Djupare kroppsavslappning

- Färgmeditation

- Kroppsmedvetenhet

- Skapa en inre bild av en fridfull plats

- Smärthantering

- Förlossningsförberedelse

- Den embryologiska utvecklingen

- Vår plats på jorden och i universum

En del av oss har provat meditera ute i naturen, det är något som fler borde få chans att prova. Om jag anlitas leda meditation utomhus kostar det också 600kr för 90min. Utomhus kan många fler delta, välkomna boka meditationstid, när ni skapat en grupp av vänner.

Meditation i naturen invid Byfjorden är allemansrätt.

Det finns många olika meditationstekniker att välja bland. När vi mediterar i smågrupper kan vi knyta an till både allmänna kunskaper i olika vanliga meditationstekniker från både asiatiska tradition och mindfulness, men också till kunskaper i fysiologi, embryologi och naturligt förlossningsförlopp. Mina meditationsteknikerna har utvecklats med inspiration från KranioSakral terapi och självhypnosmetoder. Vi alla har en frisk inre kärna att hitta tillbaka till för att reparera våra stresspåverkade sinnen och kroppar.

Meditation i grupp ger oss kraft både i nuet och på sikt.

Tillsammans kan vi skapa gemenskap och vanor, som ger positivt inflytande på våra liv och vår omgivning. I meditationssamverkan uppmuntrar vi varandra mot ökad avslappning. De långsiktiga effekterna av meditation, som leder till både ökad livsnjutning och ökad självkontroll förstärks.

Egenvård är värdefull livskunskap.

Bild på LenaMig når du på Tel.0522-19307, om jag inte svarar, vänligen prata in ett meddelande på telefonsvaren, SMS 0764223264 eller lena23sandell@gmail.com via nätet.

Mitt företag heter Bohus Kulturguide. Jag håller till i Uddevalla, där jag inte bara guidar för friskvård utan även kulturhistoria.

Hjärtligt Välkommen

Senast uppdaterad: 2023 07 11

www.humankultur.se följer upphovsrättslagen.